Hotel Caparena aanbieding

Hotel Caparena sunweb

Boek nu Hotel Caparena via Sunweb.nl vanaf € 799.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Taormina Mare. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Sicilië. De genoemde aanbieding van € 799.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/15/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Het lijkt wel of je in een Mediterrane droom bent beland, wanneer je rond loopt in de tuin van Hotel Caparena. Om je heen zie je wuivende palmen, prachtige gekleurde bougainville en het hotel is geschilderd in een warme terracotta teint met witte accenten. Wat een sfeer! Op eens sta je oog in oog met het blauwe water van de Middelandse zee. Wat een uitzicht hier en wat een heerlijk plekje om lekker te relaxen. Dit is het privéstrand van het hotel, met een waanzinnig uitzicht op Calabrië.

 

Hotel Caparena reviews

Hotel Caparena heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Caparena zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Caparena een 8.5 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Caparena

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Italië. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Taormina Mare. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Wellness club;Mediterrane sfeer;Aan de Middelandse zee;Privéstrand;Gratis shuttlebus naar Taormina

Ligging en adres Hotel Caparena in Taormina Mare

Hotel Caparena 2024
Hotel Caparena reviews