Hotel Calipso aanbieding

Hotel Calipso sunweb

Boek nu Hotel Calipso via Sunweb.nl vanaf € 612.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Taormina Mare. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Sicilië. De genoemde aanbieding van € 612.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/15/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Calypso ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand van Taormina. Het hotel heeft een eigen zwembad met uitzicht op de zee. Je kunt ook een ligbed huren op het strand en genieten van de zon en het zand.

 

Hotel Calipso reviews

Hotel Calipso heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Calipso zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Calipso een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Calipso

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Italië. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Taormina Mare. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Zo op het strand;Relaxen bij het zwembad;Heerlijk ontbijt

Ligging en adres Hotel Calipso in Taormina Mare

Hotel Calipso 2024
Hotel Calipso reviews