Casale Romano Resort aanbieding

Casale Romano Resort sunweb

Boek nu Casale Romano Resort via Sunweb.nl vanaf € 546.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Motta Camastra. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Sicilië. De genoemde aanbieding van € 546.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/15/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Casale Romano Resort is prachtige plek op het eiland Sicilië. De eigenaren hebben het de laatste jaren volledig gerenoveerd en er een schitterende vakantieplek van gemaakt met een persoonlijke touch. Eigenaresse Kristina en haar man vertellen je dan ook graag over hun bijzondere familieverhaal. Bij de villa kun je prima op verschillende plekjes in het zonnetje zitten. Wanneer de zon je opwarmt, is er niks zo fijn om een verkoelende duik te kunnen nemen. In het zwembad van de villa lukt dit zeer zeker.

Huur een auto om de omgeving te ontdekken. In tien minuutjes ben je al op de lange zandstranden van Giardini Naxos. Even verderop vind je Taormina. Deze badplaats heeft een gezellige authentieke kern met veel traditionele restaurantjes waar je de lekkerste pasta kunt krijgen. Met een beetje geluk vind je een plekje met een fantastisch uitzicht op zee en geloof het of niet, daar kun je geen genoeg van krijgen…

 

Casale Romano Resort reviews

Casale Romano Resort heeft 3.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Casale Romano Resort zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Casale Romano Resort een 8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Casale Romano Resort

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Italië. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Motta Camastra. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Overnachten in een oud landhuis;Plekje om tot rust te komen;Sfeervol & kleinschalig

Ligging en adres Casale Romano Resort in Motta Camastra

Casale Romano Resort 2024
Casale Romano Resort reviews