Camping Altomincio Family Park aanbieding

Camping Altomincio Family Park sunweb

Boek nu Camping Altomincio Family Park via Sunweb.nl vanaf € 69.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Valeggio sul Minico. De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Gardameer. De genoemde aanbieding van 109.00 is voor een vakantie van dagen met vertrek op 09/04/2021.

Camping Altomincio Family Park is een gezellige familiecamping. De camping ligt iets ten zuiden van het populaire Gardameer in een mooie bosrijke omgeving.Dat camping Altomincio een echte familiecamping is zie je wel aan de leuke activiteiten die er zijn voor jong en oud. Zo zijn er talloze sportmogelijkheden, zoals voetbal, tennis en basketbal en wordt er tijdens de schoolvakantie een super enthousiast animatieteam ingezet om de hele dag door leuke activiteiten te organiseren. Je kunt ook fietsen huren om prachtige tochten te maken in de omgeving van de camping. Allemaal leuk, maar bij de meeste staat het prachtige lagunezwembad toch wel op nummer een! Deze eyecatcher heeft 5 wilde waterglijbanen, een waterspringkussen en een spetterende stroomversnelling. En ga je er graag een dagje tussenuit, ook dan zit je hier perfect. Vanaf de camping kun je leuke uitstapjes maken naar prachtige steden als Milaan, Verona of Venetië.

 

Camping Altomincio Family Park reviews

Camping Altomincio Family Park heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Camping Altomincio Family Park zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Camping Altomincio Family Park een 7.5 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Camping Altomincio Family Park

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Italië. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Camping Altomincio Family Park is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Flexibel gratis vakanties omboeken. *
  • Repatriëringsgarantie *
  • Geldteruggarantie *
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en Covid Comfort diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • afstand tot centrum: circa 800 meter, Peschiera del Garda circa 11 kilometer, Verona circa 19 kilometer, Brescia circa 44 kilometer
  • afstand tot centrum: circa 800 meter, Peschiera del Garda circa 11 kilometer, Verona circa 19 kilometer, Brescia circa 44 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 0 meter
  • aan een riviertje

 

Camping Altomincio Family Park beoordelingen
Camping Altomincio Family Park reviews

Ligging en adres Camping Altomincio Family Park in Valeggio sul Minico