Aqua

Boek nu Aqua via TUI.nl vanaf € 574.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in deze hotel. Aqua is gevestigd in Abano Terme onderdeel van Venetiaanse Rivièra. Deze accommodatie heeft 3 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 8.5. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek op 2020-10-26 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur.

Welkom in hotel Aqua: geniet van de warmte van ons thermische water. Water en de zuiverheid, de vloeibaarheid, de zachte streling ervan is dé inspiratie voor de stijl van dit hotel. De jonge designer ontwierp het interieur met zachte omhullende lijnen, om de vloeibaarheid en gladheid van water te benadrukken. Je wordt hier ontvangen in een ontspannen sfeer, zachte architectuur, bochtige trendy meubels en diffuus licht. Geniet van de twee grote thermische baden, één indoor en één gelegen in het groen. Deze baden worden de meest geliefde horizon van je vakantie. Weet je wat fijn is? De baden staan tot laat in de avond tot je beschikking, je kunt tot 23.00 uur ’s avonds relaxen in het heerlijke water. Hotel Aqua wordt omgeven door een oase van bomen en groene weides, uitgerust met ligbedjes, parasols en een tuinhuisje. Voor jullie gemoedsrust: er is ook genoeg plezier voor de kinderen, je vindt er een kleurrijke speeltuin, een babyspeelkamer die goed is uitgerust om nieuwe fantasie avonturen te beleven én je kunt gebruik maken van de liefdevolle zorg van de babysitters (op afspraak) Kun je even samen over grote-mensen-dingen praten, of rustig borrel bij het avondrood. Bij de lunch of het diner in Aquolina Lounge restaurant serveren ze trouwens een zeer uitgebreid buffet en voor de kleintjes: smakelijke baby-menu’s en echte snacks voor de jonge fijnproevers. Dus zeker niet geschikt voor alleen stellen, neem gewoon de hele familie mee naar deze baden!

Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Aqua Venetiaanse Rivièra.

boek via TUI

Waarom Aqua boeken via TUI?

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Je vertrekdatum is flexibel aan te passen
 • Je kan je bestemming wijzigen
 • Het is mogelijk je reisgezelschap aan te passen
 • Omruilformulier beschikbaar in Mijn TUI
 • Flexibele voorwaarden geldig tot en met 31 augustus 2020*

Wat extra informatie over deze hotel:

 • Of gezellig met het hele gezin
 • Kom genieten met z’n tweeën
 • Ontspannen in de wellness
 • De thermische baden zijn zalig
 • Zo in het centrum
 • Trendy restaurant

Aqua nederlandse reviews
Aqua beoordelingen
Aqua ervaringen TUI

Pin It on Pinterest