Alcantara Resort

Alcantara Resort Italië Gaggi

Boek nu Alcantara Resort via TUI vanaf € 535.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Italië met TUI in dit hotel. Alcantara Resort is gevestigd in Gaggi onderdeel van Sicilië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

De hartelijke ontvangst belooft een heerlijk verblijf. De tuin waarin de kamers zich bevinden is een waar paradijs. Na het uitgebreide ontbijt kun je aan het zwembad relaxen. Ook handig dat de auto inclusief is, nu heb je de keuze om de omgeving te ontdekken op wielen of te voet. Al wandelend of tijdens een raft tour zie je de geweldige natuur, ooit gevormd door een uitbarsting van de vulkaan. 's Avonds terug in het hotel wordt het zeker genieten van de specialiteiten van de chef met een glas lokale wijn. Kon dit maar altijd duren. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij Alcantara Resort.

 

Reviews Alcantara Resort

Alcantara Resort heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Alcantara Resort een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Alcantara Resort Gaggi, Sicilië.

TUI Alcantara Resort aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Gaggi:

  • Bar
  • Zwembad
  • Tennis,
  • Roomservice

Voor de liefhebbers van rust, De service komt uit het hart, Smullen van goed ontbijtbuffet, Lekker luxe: grote tuin, Proost! Fles wijn staat klaar, Met een drankje bij het zwembad & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Italië/hotel.

Alcantara Resort Nederlandse reviews
Alcantara Resort beoordelingen
Alcantara Resort ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Alcantara Resort in Gaggi