Tal by the Beach

Tal by the Beach Middellandse Zee

Boek nu Tal by the Beach via TUI vanaf € 378.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Israël met TUI in dit hotel. Tal by the Beach is gevestigd in Tel Aviv onderdeel van Middellandse Zee. Deze lastminute aanbieding is voor 4 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In de buurt van de gezellige en levendige haven van Tel Aviv ligt dit mooie hotel. Het strand ligt op een steenworp afstand maar je kunt de stad ook ontdekken met de leenfiets van het hotel. 's Avonds drink je nog een heerlijk glas cava in de loungebar op het dak. Klik hier  en boek nu 4-daagse Zonvakantie naar Middellandse Zee bij Tal by the Beach.

 

Reviews Tal by the Beach

Tal by the Beach heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Tal by the Beach een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Tal by the Beach Tel Aviv, Middellandse Zee.

TUI Tal by the Beach aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Tel Aviv:

  • Fitness
  • Bar
  • Fietsverhuur,

Loungebar op het dak, Strand op steenworp afstand, Leen een fiets en ga op pad, Wandeling door het centrum, Comfortabele kamers, Vriendelijk personeel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Israël/hotel.

Tal by the Beach Nederlandse reviews
Tal by the Beach beoordelingen
Tal by the Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Tal by the Beach in Tel Aviv