Christelijke reis 15 dg vliegreis Israel Jordanie

Christelijke reis 15 dg vliegreis Israel Jordanie Centraal Israël

Boek nu Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië via TUI vanaf € 2380.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Israël met TUI in dit . Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië is gevestigd in Amman onderdeel van Centraal Israël. Deze lastminute aanbieding is voor 15 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Twee Bijbelse landen aan weerszijden van de Jordaan ontdekken. Dat doe je tijdens deze reis 'Israël en het Overjordaanse'. Dit is één van de best beoordeelde reizen. We zien niet alleen Israël, maar we steken ook de Jordaan over naar het land van de stammen van Ruben, Gad en Manasse. Jordanië. We gaan o.a. naar Petra en slapen in de woestijn bij Wadi Rum. Vanaf de berg Nebo zien we het Beloofde Land liggen. Door Galilea reizen we naar Jeruzalem als prachtig slotakkoord. In twee weken zien we, waar we ons hele leven over hebben gehoord en gelezen. Klik hier  en boek nu 15-daagse Zonvakantie naar Centraal Israël bij Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië.

 

Reviews Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië

Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië Amman, Centraal Israël.

TUI Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Amman:

  • ,

Goed Idee Reizen, Boottocht over meer van Tiberias, Uitgebreid bezoek aan Jeruzalem, Israël & Jordanië in 1 reis, Goed Idee reisbegeleider, Overnachting bij de bedoeïenen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/IsraëlJordanië/.

Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië Nederlandse reviews
Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië beoordelingen
Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Christelijke reis 15 dg vliegreis Israël Jordanië in Amman