8-daagse rondreis Hello Ireland

8-daagse rondreis Hello Ireland Ierland

Boek nu 8-daagse rondreis Hello Ireland via TUI vanaf € 888.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Ierland met TUI in dit . 8-daagse rondreis Hello Ireland is gevestigd in Bunratty onderdeel van Clare. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het veelbezongen Ierland weet haar bezoekers moeiteloos te betoveren met haar glooiende heuvels, diepgroene weiden, ruige kusten, heldere meren en een eeuwenoude en interessante cultuur. Het maanlandschap van de Burren, de uitzichten over de Atlantische Oceaan en de indrukwekkende Cliffs of Moher… wauw! Machtige kastelen en forten, statige landhuizen, typische cottages en schapenkuddes. En niet te vergeten de talloze sfeervolle pubs waar je onder het genot van een donkere Guinness geniet van een stevige lunch en live folk muziek. Ook dát is Ierland. Klik hier  en boek nu 8-daagse rondreis Hello Ireland.

 

Reviews 8-daagse rondreis Hello Ireland

8-daagse rondreis Hello Ireland heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8-daagse rondreis Hello Ireland een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8-daagse rondreis Hello Ireland Bunratty, Clare.

TUI 8-daagse rondreis Hello Ireland aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Bunratty:

  • ,

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op pad met échte Ierland-kenners, Natuur, dorpjes en ruige kusten, Drink een Guinness in Dublin, De Burren, Connemara en veel meer & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Ierland/.

8-daagse rondreis Hello Ireland Nederlandse reviews
8-daagse rondreis Hello Ireland beoordelingen
8-daagse rondreis Hello Ireland ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8-daagse rondreis Hello Ireland in Bunratty