Planos

Planos Zakynthos

Boek nu Planos via TUI vanaf € 620.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Planos is gevestigd in Tsilivi onderdeel van Zakynthos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Verzorgd hotel met een uitstekende ligging ten opzichte van het strand, centrum en het waterpark. Kortom een ideaal vakantieadres voor gezinnen met kinderen en waterliefhebbers. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Planos.

 

Reviews Planos

Planos heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Planos een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Planos Tsilivi, Zakynthos.

TUI Planos aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Tsilivi:

  • Bar,
  • Zwembad

Ideaal voor gezinnen, Serene en moderne inrichting, Uitstekende ligging, Verzorgde familiekamers, Korte wandeling naar het strand, Vriendelijk personeel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Planos Nederlandse reviews
Planos beoordelingen
Planos ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Planos in Tsilivi