15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos

15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos Skiathos

Boek nu 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos via TUI vanaf € 684.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit . 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos is gevestigd in Skiathos stad onderdeel van Skiathos. Deze lastminute aanbieding is voor 15 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

‘Hier en daar’. We nemen deze vakantie de betekenis van het Griekse woord Sporaden heel letterlijk. Je hopt tijdens deze Sporaden reis naar hier en daar. Van Skopelos naar Skiathos. Sprookjesachtig mooie baaien, kleinschalige accommodaties en trendy tavernes. Een vakantie op de Griekse Sporaden betekent echt even weg. De eilanden Skopelos en Skiathos staan bol van de pijnbomen, kerken en kloosters. Ook aan zon, zee en strand ontbreekt het niet. Op Skiathos zijn 66 strandjes en het idyllische Skopelos was in 2007 het decor voor de film Mamma Mia! Geniet van een compleet vakantiegevoel door de Griekse gastvrijheid en het kalme mediterrane tempo. Klik hier  en boek nu 15-daagse Zonvakantie naar Skiathos bij 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos.

 

Reviews 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos

15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos een 8.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos Skiathos stad, Skiathos.

TUI 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Skiathos stad:

  • ,

Individuele rondreis, Inclusief bootovertochten, Kies zelf je appartementen, Beleef het eiland van Mamma Mia, Klooster Moni Evangelistria, Relax op Kastani Beach & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/.

15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos Nederlandse reviews
15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos beoordelingen
15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 15 daagse eilandhoppen Skopelos & Skiathos in Skiathos stad