Kolymbia Beach by Atlantica

Kolymbia Beach by Atlantica Rhodos

Boek nu Kolymbia Beach by Atlantica via TUI vanaf € 820.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Kolymbia Beach by Atlantica is gevestigd in Kolymbia onderdeel van Rhodos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit Griekse eiland vraagt er om ontdekt te worden. Vanuit dit fijne 4 sterrenhotel kun je dat uitstekend doen. De highlights van Rhodos liggen dichtbij, je rijdt er zo naartoe. Wil je liever wat rustiger aan doen, dan ga je gewoon lekker ontspannen bij het zwembad. Of wandel naar het kiezelstrand dat voor de deur van het hotel ligt en geniet van het verfrissende zeewater. Laat de vakantie maar beginnen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij Kolymbia Beach by Atlantica.

 

Reviews Kolymbia Beach by Atlantica

Kolymbia Beach by Atlantica heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Kolymbia Beach by Atlantica een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Kolymbia Beach by Atlantica Kolymbia, Rhodos.

TUI Kolymbia Beach by Atlantica aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Kolymbia:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Bar
  • Tennis,

Direct aan het strand, Prachtig uitzicht over de zee, Mooie groene tuin, All Inclusive, maximaal relaxen, Buiten ontbijten, mmm.., Ga eropuit en ontdek het eiland & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Kolymbia Beach by Atlantica Nederlandse reviews
Kolymbia Beach by Atlantica beoordelingen
Kolymbia Beach by Atlantica ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam Kolymbia Beach by Atlantica in Kolymbia