Niki Suites Petra

Niki Suites Petra Lesbos

Boek nu Niki Suites Petra via TUI vanaf € 641.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Niki Suites Petra is gevestigd in Petra onderdeel van Lesbos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Lesbos bij Niki Suites Petra.

 

Reviews Niki Suites Petra

Niki Suites Petra heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Niki Suites Petra een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Niki Suites Petra Petra, Lesbos.

TUI Niki Suites Petra aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Petra:

  • Tuin,
  • Zwembad

Uitzicht op zee, Ontspan bij het zwembad, Elke dag een lekker ontbijt, Je eigen appartement, Kokkerellen of uit eten?, Wandel naar het strand van Petra & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Niki Suites Petra Nederlandse reviews
Niki Suites Petra beoordelingen
Niki Suites Petra ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Niki Suites Petra in Petra