Bel Air Lefkada Island

Boek nu Bel Air Lefkada Island via TUI vanaf € 763.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Bel Air Lefkada Island is gevestigd in Nidri onderdeel van Lefkas. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Bel Air Lefkada Island”

Villa Olga Lounge Hotel

Boek nu Villa Olga Lounge Hotel via TUI vanaf € 826.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit aparthotel. Villa Olga Lounge Hotel is gevestigd in Ligia onderdeel van Lefkas. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Villa Olga Lounge Hotel”

Lefkada Princess Boutique

Boek nu Lefkada Princess Boutique via TUI vanaf € 557.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Lefkada Princess Boutique is gevestigd in Lefkas onderdeel van Lefkas. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Lefkada Princess Boutique”

KN Ionian Suites aanbieding

Boek nu KN Ionian Suites via Sunweb.nl vanaf € 747.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Nikiana. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Lefkas. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.
Lees verder “KN Ionian Suites aanbieding”

Crystal Waters aanbieding

Boek nu Crystal Waters via Sunweb.nl vanaf € 910.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Nikiana. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Lefkas. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.
Lees verder “Crystal Waters aanbieding”