Melrose by Mage Hotels

Melrose by Mage Hotels Kreta

Boek nu Melrose by Mage Hotels via TUI vanaf € 586.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Melrose by Mage Hotels is gevestigd in Rethymnon onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Strandliefhebbers opgelet! Met maar 80 stappen sta je met je voeten in het zand. Rethymnon kent een heerlijk lang zandstrand waar je de hele dag aan je kleur kunt werken. Maar ook bij het zwembad heerst een relaxte sfeer. Drankje in je linkerhand, boek in je rechterhand. Relax mode on! 's Avonds kleed je je om in je stijlvol ingerichte kamer om vervolgens een gezellige taverne op te zoeken voor een hapje en een drankje. Dit is pas vakantie. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Melrose by Mage Hotels.

 

Reviews Melrose by Mage Hotels

Melrose by Mage Hotels heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Melrose by Mage Hotels een 9.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Melrose by Mage Hotels Rethymnon, Kreta.

TUI Melrose by Mage Hotels aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Rethymnon:

  • Bar
  • Zwembad
  • Stoombad,
  • Sauna

Slapen in moderne kamers, Al met je tenen in ’t zand, En zó op het strand, Plof direct op een ligbed, Lekker zwembad met leuke bar, Centrum op loopafstand & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Melrose by Mage Hotels Nederlandse reviews
Melrose by Mage Hotels beoordelingen
Melrose by Mage Hotels ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Melrose by Mage Hotels in Rethymnon