La Stella Suites

La Stella Suites Kreta

Boek nu La Stella Suites via TUI vanaf € 505.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. La Stella Suites is gevestigd in Rethymnon onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Luik. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

De Griekse eigenaar is heel stellig vakantie vieren doe je op je eigen manier. Je ervaart dat door de rust die er heerst en als je op je fijne kamer komt. Verblijven in dit kleine complex betekent een dagje verplaatsen van loungebank naar ligbed en van bar naar taverne. Of ietsje verder weg. Binnen enkele minuten wandelen sta je met het voeten in het zand. Rethymnon heeft een heerlijk lang zandstrand waar je heel wat uurtjes van de Griekse zon kan genieten. Dit alles doe je in het Kretenzische vakantietempo. Siga, siga! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij La Stella Suites.

 

Reviews La Stella Suites

La Stella Suites heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van La Stella Suites een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van La Stella Suites Rethymnon, Kreta.

TUI La Stella Suites aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Rethymnon met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Rethymnon:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

Tiptop appartementen, Kleinschalig en sfeervol, Korte wandeling naar het strand, Relaxen op de loungebanken, Smullen van een ontbijtje, Hier is het gezellig & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

La Stella Suites Nederlandse reviews
La Stella Suites beoordelingen
La Stella Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Luik La Stella Suites in Rethymnon