Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort aanbieding

Domes Zeen Chania

Boek nu Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort via Sunweb.nl vanaf € 1293.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Chania Daratso. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van € 1293.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/19/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Op een stuk ongerepte natuur van de kust van Kreta ligt hier het gezinsvriendelijke Domes Zeen Chania. Het is de ideale plek om dag na dag te genieten van je welverdiende vrije tijd in het mooie decor van dit fantastische Excellent hotel. Het zwembad ligt verscholen tussen mooi groen en is het centrale middelpunt waar jong en oud kan genieten en gezellig samen kan zijn. 

De inrichting van de hotelkamers is een combinatie van trendy faciliteiten en functionaliteit en bieden je een waar thuisgevoel. Na een heerlijke vakantiedag is dan ook fijn om hier te verblijven en nog even na te genieten op je balkon of terras.

De kleintjes gaan op ontdekkingstocht met het animatieteam. Zij leren kleine gerechtjes koken, een mooi schilderij te maken of doen een dutje in een heuse tipi. Dat geeft de ouders de ruimte om even te genieten van een verkwikkende massage of een yogalesje te volgen. In het Beach House restaurant wordt een verscheidenheid aan verse en gezonde gerechten geboden. Er wordt veel gebruik gemaakt van lokale Kretenzer recepten met een knipoog naar de Mediterrane keuken.

 

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort reviews

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort een 9.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Chania Daratso. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Ideaal verblijf voor koppels & families;Pal aan het strand, neem een frisse duik in zee;Relaxte sfeer, even in een lagere versnelling;Fit blijven: pak een yogalesje mee;Laat je vertroetelen in de wellness

Ligging en adres Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort in Chania Daratso

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort 2024
Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort reviews