Domes of Elounda, Autograph Collection aanbieding

Domes of Elounda

Boek nu Domes of Elounda, Autograph Collection via Sunweb.nl vanaf € 1033.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Elounda. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van HP.

Domes of Elounda, Autograph Collection is een strandresort met een absolute wow-factor. Alleen al het betoverende uitzicht is vanaf de meeste plekken in deze Excellent fenomenaal. Ook vanaf veel van de luxe suites en villa’s kun je op het balkon of terras ook wegdromen bij dit schitterende uitzicht.

De service is ongekend, want het uiterst vriendelijke personeel staat continue paraat om je op je wenken te bedienen. Zo worden de kamers twee keer per dag op orde gebracht en kun je kiezen voor een privé diner op de kamer, ideaal voor quality time met zijn tweetjes. Het is sowieso geen straf om je even lekker op de kamer terug te trekken: er is jacuzzi, luxueuze bedden met zachte lakens, fluffy badjassen en heerlijke badproducten.

In de Soma wordt het ritueel van originele spa-behandelingen en methoden van de oude Grieken gecombineerd met de meest moderne technieken en wellnessproducten. De restaurants in dit super-de-luxe hotel doen niet onder voor de rest: of je nu aanschuift in het buffet restaurant, dineert onder de sterrenhemel aan zee of de smaaksensaties van de chef-kok proeft.

 

Domes of Elounda, Autograph Collection reviews

Domes of Elounda, Autograph Collection heeft elounda sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Domes of Elounda, Autograph Collection zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Domes of Elounda, Autograph Collection een 72053 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Domes of Elounda, Autograph Collection

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Domes of Elounda, Autograph Collection is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Domes of Elounda, Autograph Collection in Elounda
Domes of Elounda, Autograph Collection staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/griekenland/kreta, en . 8.9, en .
Domes of Elounda, Autograph Collection 2023
Domes of Elounda, Autograph Collection reviews