Creta Maris Resort

Creta Maris Resort Kreta

Boek nu Creta Maris Resort via TUI vanaf € 1434.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Creta Maris Resort is gevestigd in Chersonissos onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit resort lijkt net op een Grieks dorpje. Door de locatie alleen al is het een aanrader. Een All inclusive vakantie is ideaal om te ontsnappen aan je dagelijkse bezigheden. Je hoeft nergens aan te denken, want alles is er. Altijd al Grieks willen koken? Neem dan een kijkje bij de Kretenzer kookworkshop en kook als een echte local! En aan de kleinere klanten is ook gedacht. Er is een spetterend nieuw waterpark vol met glijbanen. En dat is niet het enige wat spettert het animatie team kan er ook wat van. Vier hier je vakantie zoals vakantie is bedoeld. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Creta Maris Resort.

 

Reviews Creta Maris Resort

Creta Maris Resort heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Creta Maris Resort een 9.3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Creta Maris Resort Chersonissos, Kreta.

TUI Creta Maris Resort aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Chersonissos met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Chersonissos:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Entertainment
  • Bar
  • Supermarkt,

Spetterend waterpark, Heerlijk direct het strand op, Genieten van een goede keuken, Keuze uit vele kamers, Deluxe kamers; spic en span, Erkend duurzaamheidslabel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Creta Maris Resort Nederlandse reviews
Creta Maris Resort beoordelingen
Creta Maris Resort ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Creta Maris Resort in Chersonissos