Melrose by Mage Hotels

Boek nu Melrose by Mage Hotels via TUI vanaf € 586.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Melrose by Mage Hotels is gevestigd in Rethymnon onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Melrose by Mage Hotels”

Atlantica Caldera Bay

Boek nu Atlantica Caldera Bay via TUI vanaf € 708.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Atlantica Caldera Bay is gevestigd in Platanias onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Atlantica Caldera Bay”

TUI BLUE ATLANTICA CALDERA BEACH

Boek nu TUI BLUE Atlantica Caldera Beach via TUI vanaf € 805.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. TUI BLUE Atlantica Caldera Beach is gevestigd in Gerani onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “TUI BLUE ATLANTICA CALDERA BEACH”

Hotel High Beach White aanbieding

Boek nu Hotel High Beach White via Sunweb.nl vanaf € 732.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Malia. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van 748.60 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/29/2022. Je verblijft in kamertype 2-persoonskamer Deluxe geschikt voor 2 tot 3 personen. De verzorging is op basis van Halfpension.
Lees verder “Hotel High Beach White aanbieding”

NIKO Seaside Resort MGallery – adults only aanbieding

Boek nu NIKO Seaside Resort MGallery – adults only via Sunweb.nl vanaf € 723.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Agios Nikolaos. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van 764.70 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/29/2022. Je verblijft in kamertype 2-persoonskamer Deluxe front zeezijde geschikt voor 2 personen. De verzorging is op basis van Logies ontbijt.
Lees verder “NIKO Seaside Resort MGallery – adults only aanbieding”

Ikones Seafront Luxury Suites – adults only – halfpension aanbieding

Boek nu Ikones Seafront Luxury Suites – adults only – halfpension via Sunweb.nl vanaf € 482.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Rethymnon. De verzorging is Halfpension tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van 537.59 is voor een vakantie van 3 dagen met vertrek op 07/02/2022. Je verblijft in kamertype suite algemeen standaard geschikt voor 2 tot 3 personen. De verzorging is op basis van Halfpension.
Lees verder “Ikones Seafront Luxury Suites – adults only – halfpension aanbieding”

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort aanbieding

Boek nu Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort via Sunweb.nl vanaf € 863.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Chania – Daratso. De verzorging is Logies ontbijt tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van 893.66 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/24/2022. Je verblijft in kamertype 2-persoonskamer landzijde geschikt voor 2 personen. De verzorging is op basis van Logies ontbijt.
Lees verder “Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort aanbieding”

Miramare Annex High beach aanbieding

Boek nu Miramare Annex High beach via Sunweb.nl vanaf € 605.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Malia. De verzorging is All inclusive tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van 663.89 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/08/2022. Je verblijft in kamertype 2-persoonskamer strandzijde standaard geschikt voor 2 personen. De verzorging is op basis van All inclusive.
Lees verder “Miramare Annex High beach aanbieding”

Mastorakis Studios aanbieding

Boek nu Mastorakis Studios via Sunweb.nl vanaf € 321.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Chersonissos. De verzorging is Logies tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van 358.67 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 07/03/2022. Je verblijft in kamertype studio type A geschikt voor 1 tot 2 personen. De verzorging is op basis van Logies.
Lees verder “Mastorakis Studios aanbieding”