TUI SUNEO Atlantica Thalassa

TUI SUNEO Atlantica Thalassa Kos

Boek nu TUI SUNEO Atlantica Thalassa via TUI vanaf € 764.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. TUI SUNEO Atlantica Thalassa is gevestigd in Kos stad Lambi onderdeel van Kos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Als zon, lekker eten, vriendelijk personeel en goede animatie hoog op je wensenlijstje staan, is TUI SUNEO Atlantica Thalassa een schot in de roos. Dit 4 sterrenhotel ligt vlakbij het strand van Lambi en is het adres voor een gewoon goede All Inclusive vakantie. Met kuilen graven in het zand, met de taxi naar Kos stad en afkoelen in het zwembad als favoriete tijdsbesteding. En heb je zin in een spannende interland, dan is er altijd plek in de selectie van de internationale SUNEO hosts. Met Flingo, Kubb, zwembadspelletjes en reuze gezelschapsspelen is er altijd iets doen. Bij het avondeten likt iedereen zijn vingers af. Voor de kleintjes staan gerechten als gewoon goede pasta op het menu. Met showcooking bereiden de koks waar je bijstaat gerechten uit alle windstreken. En met kleurrijke, modern ingerichte kamers straalt de zon zelfs ’s nachts op je kamer. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kos bij TUI SUNEO Atlantica Thalassa.

 

Reviews TUI SUNEO Atlantica Thalassa

TUI SUNEO Atlantica Thalassa heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van TUI SUNEO Atlantica Thalassa een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van TUI SUNEO Atlantica Thalassa Kos stad Lambi, Kos.

TUI TUI SUNEO Atlantica Thalassa aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Versoepelde omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Medische Assistentie Covid Care*
 • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Kos stad Lambi:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Entertainment
 • Bar
 • Tuin
 • Speeltuin
 • Tennis

Gewoon goede All Inclusive, Zandkastelen maken op Lambistrand, De wereld op je bord, Slapen in moderne, frisse kamers, Vermaak door SUNEO hosts, Oog voor mens en milieu & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

TUI SUNEO Atlantica Thalassa Nederlandse reviews
TUI SUNEO Atlantica Thalassa beoordelingen
TUI SUNEO Atlantica Thalassa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven TUI SUNEO Atlantica Thalassa in Kos stad Lambi