Hotel Kipriotis Panorama & Suites aanbieding

Hotel Kipriotis Panorama & Suites sunweb

Boek nu Hotel Kipriotis Panorama & Suites via Sunweb.nl vanaf € 831.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kos Stad. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Kos. De genoemde aanbieding van € 831.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Hotel Kipriotis Panorama & Suites ligt sereen op een groene heuvel en biedt een adembenemend uitzicht op de Dodekanesos. Dit hotel met veel faciliteiten heeft een perfecte ligging vlakbij het Psalidi-strand en aan de rand van Kos-stad. In de spa kan je hier even helemaal ontspannen. Liever actief bezig? Dan zijn er genoeg sport mogelijkheden, zoals een tennisbaan, volleybal veld en nog veel meer!

 

Hotel Kipriotis Panorama & Suites reviews

Hotel Kipriotis Panorama & Suites heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Kipriotis Panorama & Suites zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Kipriotis Panorama & Suites een 6.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Kipriotis Panorama & Suites

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Kos Stad. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Luxe hotel vlak bij het strand;Lekker bijkomen in de Spa;Diverse sportmogelijkheden;Genieten van heerlijk eten

Ligging en adres Hotel Kipriotis Panorama & Suites in Kos Stad

Hotel Kipriotis Panorama & Suites 2024
Hotel Kipriotis Panorama & Suites reviews