Bessie's Village

Bessie's Village Kefalonia

Boek nu Bessie's Village via TUI vanaf € 407.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Bessie's Village is gevestigd in Svoronata onderdeel van Kefalonia. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Je zonvakantie met TUI begint al wanneer je landt op het zonnige Griekse eiland Kefalonia. Eenmaal aangekomen in het rustige Svoronata check je in bij Bessie’s Village. Een kleinschalig hotel waar je helemaal tot rust komt. Na lekker geslapen te hebben, bedenk je wat je vandaag wilt doen. Natuurlijk wel na je frisse ochtendduik in het zwembad. Dat is nog eens fijn aan je dag beginnen. Bessie’s Village is ook de perfecte uitvalsbasis voor je Griekse strandavonturen. De ene dag luier je aan Ammes Beach en de andere dag dommel je weg op je badlaken aan Avithos Beach. Ook is Avithos Beach de ideale plek voor je kleine avonturiers aangezien het water vrij ondiep is.
Zo zijn er nog vele andere parels van stranden. Wissel een stranddag eens af met een bezoek aan de hoofdstad van Kefalonia Argostoli. Struin over het grote bruisende plein waar je van het ene terras naar het andere terras hopt. Als je bij de haven bent en je staat op de brug, kijk dan eens omlaag en wie weet spot je een schildpad. ‘Kalispèra’; welkom terug in Bessie’s Village. In de avond rest je nog het volgende voeten omhoog met je favoriete drankje in je hand en plannen maken voor de volgende dag. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Bessie's Village.

 

Reviews Bessie's Village

Bessie's Village heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Bessie's Village een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Bessie's Village Svoronata, Kefalonia.

TUI Bessie's Village aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Svoronata:

  • Bar
  • Zwembad
  • Supermarkt,

Ideale uitvalsbasis voor je Griekse avontuur, Kleinschalig, In een rustige omgeving, Iedere dag een plons in het zwembad, Omgeven door charmante dorpen, Elke dag een ander strand & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Bessie's Village Nederlandse reviews
Bessie's Village beoordelingen
Bessie's Village ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Bessie's Village in Svoronata