Argo

Argo Karpathos

Boek nu Argo via TUI vanaf € 474.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Argo is gevestigd in Amoopi onderdeel van Karpathos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit kleinschalige hotel vind je op een pittoreske plek op Karpathos. Het fijne van dit hotel is dat het strand en de Middellandse Zee voor de deur liggen. Na aankomst ontvangt het personeel je met open armen. Je voelt je helemaal thuis. Daarna is het tijd om te gaan relaxen. Pak je zwemspullen uit je koffer en wandel naar het strand. Wissel een duik in de zee af met het genieten in de zon op je handdoek. Wat is vakantie vieren toch lekker. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Argo.

 

Reviews Argo

Argo heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Argo een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Argo Amoopi, Karpathos.

TUI Argo aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Amoopi:

  • Bar,
  • Restaurant

Direct aan het strand, Lekker kleinschalig, Super vriendelijk personeel, Hier kom je helemaal tot rust, Zwemmen in de kristalblauwe zee, Ontdek geliefd Karpathos & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Argo Nederlandse reviews
Argo beoordelingen
Argo ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Argo in Amoopi