Amoopi Bay

Amoopi Bay Karpathos

Boek nu Amoopi Bay via TUI vanaf € 573.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel & appartement. Amoopi Bay is gevestigd in Amoopi onderdeel van Karpathos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een ultiem vakantie gevoel creëer je bij Amoopi Bay. De hoge ligging van het hotel zorgt voor een mooi uitzicht over de badplaats Amoopi en de baai. Echt indrukwekkend mooi! Een ideale ligging heeft Amoopi Bay zeker. 150 meter vanaf het hotel vindt je namelijk Amoopi centrum. Een gezellige straat met allerlei verschillende restaurantjes en winkeltjes. ’s Avonds is het leuk om hier te gaan dineren, of je gaat Amoopi ontdekken tijdens een leuk dagje uit met elkaar. Een ander groot voordeel van Amoopi Bay is dat het een erg kindvriendelijk hotel is. Terwijl jij lekker op je strandbedje ligt te genieten van de zon, vermaken de kinderen zich in de speeltuin of bij het kinderbad. Wat een top vakantie! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Amoopi Bay.

 

Reviews Amoopi Bay

Amoopi Bay heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Amoopi Bay een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Amoopi Bay Amoopi, Karpathos.

TUI Amoopi Bay aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Amoopi:

  • Bar
  • Zwembad
  • Roomservice,
  • Supermarkt

Ultiem vakantie gevoel, Basic, maar van alles voorzien, Lekkere drankjes bij de bar, Geweldig uitzicht, Kindvriendelijk hotel, Perfecte ligging & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel & appartement.

Amoopi Bay Nederlandse reviews
Amoopi Bay beoordelingen
Amoopi Bay ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Amoopi Bay in Amoopi