Zante Maris Suites

Zante Maris Suites Griekenland Tsilivi

Boek nu Zante Maris Suites via TUI vanaf € 1101.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Zante Maris Suites is gevestigd in Tsilivi onderdeel van Zakynthos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel gaat je verwachtingen te boven. Dit luxe resort is gelegen tussen de olijfbomen en heeft het meest indrukwekkende uitzicht van Zakynthos over de Ionische Zee. De kwaliteit van de bedden, het kussen keuzemenu en het ongekende ontbijtbuffet om je vingers bij af te likken zijn de troeven van dit hotel. Je vindt hier alleen het beste van het beste. Het is de ideale plek voor jullie beiden om heerlijk tot rust te komen, want dit hotel is alleen voor volwassenen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Zante Maris Suites.

 

Reviews Zante Maris Suites

Zante Maris Suites heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Zante Maris Suites een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Zante Maris Suites Tsilivi, Zakynthos.

TUI Zante Maris Suites aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Tsilivi:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Bar
  • Fitness,

Ongekende luxe op Zakynthos, Alleen voor volwassenen (18+), Panoramisch uitzichten, Geniet van persoonlijke aandacht, Swim Up en privé zwembad suites, Ontbijt is een beleving op zich & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Zante Maris Suites Nederlandse reviews
Zante Maris Suites beoordelingen
Zante Maris Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Zante Maris Suites in Tsilivi