Vasia Royal – Logies & ontbijt aanbieding

Vasia Royal - Logies & ontbijt sunweb

Boek nu Vasia Royal – Logies & ontbijt via Sunweb.nl vanaf € 499.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Gournes. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Kreta. De genoemde aanbieding van € 499.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 05/21/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Vasia Royal is een mooi adres voor een heerlijke vakantie op het prachtig Kreta. Het heeft alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van fijne dagen in het zonnetje. Er is een zwembad voor een frisse duik en een terras, waar je een kopje koffie of verfrissend drankje kan bestellen. In het restaurant geniet je zowel ’s ochtends als ’s avonds van een smakelijke maaltijd. Het uitstekende eten van pure kwaliteit en de attente service van het personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Alle kamers in dit prachtige hotel zijn ruim en met veel aandacht ingericht. Zo fijn om hier na een heerlijke vakantiedag ’thuis’ te komen en te genieten van alle luxe. De omgeving rondom Vasia Royal is rustig. Het is een goede uitvalsbasis om, bijvoorbeeld met een huurauto, er lekker op uit te gaan en mooie plekjes te gaan bezoeken.

 

Vasia Royal – Logies & ontbijt reviews

Vasia Royal – Logies & ontbijt heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Vasia Royal – Logies & ontbijt zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Vasia Royal – Logies & ontbijt een 7.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Vasia Royal – Logies & ontbijt

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Gournes. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Voor een topvakantie;Luieren op het terras bij het zwembad;Uitgebreid ontbijten en heerlijk dineren

Ligging en adres Vasia Royal – Logies & ontbijt in Gournes

Vasia Royal - Logies & ontbijt 2024
Vasia Royal - Logies & ontbijt reviews