TIME TO SMILE Minoa

TIME TO SMILE Minoa Griekenland Amoudara

Boek nu TIME TO SMILE Minoa via TUI vanaf € 612.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. TIME TO SMILE Minoa is gevestigd in Amoudara onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Binnenkomen bij TIME TO SMILE Minoa voelt fijn. Je bent helemaal verrast als je de looks ziet van deze beauty, je tweede thuis dicht bij zee. Het is hier intiem en aangenaam modern. Pak je koffer meteen uit op je eigentijdse kamer. Die is meer dan compleet inclusief Nespresso apparaat fijne bedden en een regendouche. Tijd om even goed op te frissen. Onder de bougainville en palmbomen bij het zwembad is het heerlijk om weg te doezelen. Daar hoort een koud drankje en een hartige Griekse snack bij, die je aan de bar bestelt. De cocktails komen later. Als je even wacht staat het diner ook voor je klaar. En het eten is hier toch een partij verrukkelijk! Dan is het tijd om plannen te maken voor de vakantie. Een wandeling over het strand, een avondje uiteten in Heraklion, de auto pakken naar Rethymnon… Je hebt meer dan genoeg ideeën. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij TIME TO SMILE Minoa.

 

Reviews TIME TO SMILE Minoa

TIME TO SMILE Minoa heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van TIME TO SMILE Minoa een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van TIME TO SMILE Minoa Amoudara, Kreta.

TUI TIME TO SMILE Minoa aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Amoudara:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Bar
  • Tuin,

Voeten omhoog op eigen terras, Het eten is vol liefde bereid, De bedden zijn meer dan fijn, Bar: van koffie tot cocktails, Handdoek mee, strand op, Morgen een dagje stadten? & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

TIME TO SMILE Minoa Nederlandse reviews
TIME TO SMILE Minoa beoordelingen
TIME TO SMILE Minoa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam TIME TO SMILE Minoa in Amoudara