Theodorou Beach

Boek nu Theodorou Beach via TUI vanaf € 548.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Theodorou Beach is gevestigd in Kos stad Psalidi onderdeel van Kos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Ben je op zoek naar een appartement met niet teveel poespas en een rustige ligging? Theodorou Beach ligt vlakbij het strand van Psalidi. Je hoeft alleen de weg over te steken voor een duik in de Egeïsche zee. Op loopafstand liggen een handvol fijne strandtenten en taverna's, waar de cocktails of smoothies voor je neus bereid worden en de vis verser dan vers is. Voor bruisend Kos stad pak je de fiets of de bus. De appartementen zijn ruim en altijd schoon. Maar waar men vooral voor terugkomt, is het vriendelijke personeel. Zij weten precies wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannen vakantie. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kos bij Theodorou Beach.

 

Reviews Theodorou Beach

Theodorou Beach heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Theodorou Beach een 8.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Theodorou Beach Kos stad Psalidi, Kos.

TUI Theodorou Beach aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kos stad Psalidi:

  • Bar
  • Zwembad
  • Tuin,
  • Speeltuin

Nieuw in ons aanbod, Fijne uitvalsbasis, Wandel naar het strand, Of pak de fiets naar Kos-stad, Kokkerellen in je appartement, Minisupermarkt op loopafstand & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Theodorou Beach Nederlandse reviews
Theodorou Beach beoordelingen
Theodorou Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Theodorou Beach in Kos stad Psalidi