Studios Agathaggelos aanbieding

Studios Agathaggelos sunweb

Boek nu Studios Agathaggelos via Sunweb.nl vanaf € 400.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Lourdas. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Kefalonia. De genoemde aanbieding van € 400.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 06/29/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Studios Agathaggelos biedt eenvoudige appartementen en is het ideale vakantieadres voor rustzoekers. Dit kleinschalige complex ligt op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Strijk neer bij het zwembad om af te koelen of geniet van een goed boek met een lekker drankje op je eigen balkon of terras. Wat je ook wilt doen, relaxen gaat hier vanzelf.

 

Studios Agathaggelos reviews

Studios Agathaggelos heeft 2.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Studios Agathaggelos zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Studios Agathaggelos een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Studios Agathaggelos

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Lourdas. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Rustige ligging;Eenvoudige studio’s;Mooi uitzicht over de omgeving;Zwembad voor afkoeling

Ligging en adres Studios Agathaggelos in Lourdas

Studios Agathaggelos 2024
Studios Agathaggelos reviews