Sotiris

Sotiris Griekenland Svoronata

Boek nu Sotiris via TUI vanaf € 449.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Sotiris is gevestigd in Svoronata onderdeel van Kefalonia. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In dit kleinschalige complex, dat gerund wordt door een zeer gastvrije familie, voel je je zeker snel thuis. Vele Nederlandse gasten keren hier jaar na jaar terug. Dit appartemetencomplex kent een prima prijs kwaliteitsverhouding. De appartementen hebben een basic inrichting maar dit complex heeft een goed restaurant zodat je niet zelf hoeft te koken. Op slechts 500 meter ligt het strand. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Sotiris.

 

Reviews Sotiris

Sotiris heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Sotiris een 7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Sotiris Svoronata, Kefalonia.

TUI Sotiris aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Svoronata:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Niet 1 maar 2 zwembaden, Proef de streek in het restaurant, Gezellige bar bij het zwembad, Hier krijg je waar voor je geld, Relaxen bij het zwembad, Tip: huur een auto & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Sotiris Nederlandse reviews
Sotiris beoordelingen
Sotiris ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Sotiris in Svoronata