Skiathos Blu

Boek nu Skiathos Blu via TUI vanaf € 541.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Skiathos Blu is gevestigd in Kanapitsa onderdeel van Skiathos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Moderne en Traditionele looks gaan hand in hand in dit rustige toevluchtsoord op de heuvel.
Het is even omschakelen bij aankomst. Je gaat van drukte en dagelijkse sleur naar serene rust. Maar dat is toch heerlijk! Vanaf het terras kijk je tussen de pijnbomen en de bloemen uit op Janeira Baai. Wil je liever het zand tussen je tenen voelen? Met je handdoek onder de arm loop je via de trap richting het strand. Of trek je goede schoenen aan en maak eens een wandeling door de groene omgeving. Ook leuk! Met de watertaxi naar Skiathos stad. Je stapt op vanaf het strand en in slechts 10 minuten ben je al in het levendige centrum. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Skiathos bij Skiathos Blu.

 

Reviews Skiathos Blu

Skiathos Blu heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Skiathos Blu een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Skiathos Blu Kanapitsa, Skiathos.

TUI Skiathos Blu aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Kanapitsa met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Kanapitsa:

  • Bar,
  • Zwembad

Moderne en traditionele look, Van drukte naar serene rust, Tussen de palmbomen en bloemen, Via een trap richting het strand, Wandelen door een groene omgeving, Pak de watertaxi naar het centrum & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Skiathos Blu Nederlandse reviews
Skiathos Blu beoordelingen
Skiathos Blu ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Skiathos Blu in Kanapitsa