Seaview Village

Seaview Village Griekenland Lassi

Boek nu Seaview Village via TUI vanaf € 394.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Seaview Village is gevestigd in Lassi onderdeel van Kefalonia. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het koelt langzaam af na een heerlijke warme zomerdag. Geniet van de rust op je balkon of maak een mooie strandwandeling met zonsondergang. Dit hotel ligt uitstekend. Het is er rustig, maar toch ben je zo in het centrum van Lassi of op het prachtige Makris Gialos strand. Naast dit bekende strand zijn er diverse kleinere, hele mooie strandjes te ontdekken. Ook erg leuk om te snorkelen! Het kleinschalige appartementencomplex ligt in een mooie tuin met rozen en palmbomen. De appartementen hebben een frisse uitstraling. Een absolute aanrader! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kefalonia bij Seaview Village.

 

Reviews Seaview Village

Seaview Village heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Seaview Village een 8.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Seaview Village Lassi, Kefalonia.

TUI Seaview Village aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Lassi:

  • Tuin,

Ruime appartementen, Terrasjes pakken in Lassi, Zó op het strand, Mooie tuin met palmbomen, Een warm welkom, Hier krijg je waar voor je geld & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Seaview Village Nederlandse reviews
Seaview Village beoordelingen
Seaview Village ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Seaview Village in Lassi