Samian Blue Village aanbieding

Samian Blue Village sunweb

Boek nu Samian Blue Village via Sunweb.nl vanaf € 937.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Pythagorion. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Samos. De genoemde aanbieding van € 937.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 08/02/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

Al jaren is Samian Blue Village een zeer gewaardeerd vakantieverblijf op Samos. De traditioneel Griekse uitstraling van het complex spreekt veel mensen aan die graag kennis willen maken met dit opvallend groene eiland. De ligging, direct aan het strand, is natuurlijk ook een pluspunt! Naast het strand zul je zeker veel uurtjes doorbrengen aan het zwembad, hier heerst een bijzonder prettige en gemoedelijke sfeer doordat het geheel omgeven is door veel weelderige bomen en planten. Tel daar de uitstekende service bij op en je hebt absoluut een fantastische vakantie!

 

Samian Blue Village reviews

Samian Blue Village heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Samian Blue Village zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Samian Blue Village een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Samian Blue Village

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Pythagorion. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Direct aan het strand;Leuke faciliteiten;Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen

Ligging en adres Samian Blue Village in Pythagorion

Samian Blue Village 2024
Samian Blue Village reviews