Pelagos

Pelagos Griekenland Kambos

Boek nu Pelagos via TUI vanaf € 457.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Pelagos is gevestigd in Kambos onderdeel van Samos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Met een warm Grieks ontvangst, verwelkomt de familie je in appartementen Pelagos. De appartementen zijn ruim, schoon en bevinden zich in een rustige omgeving aan de rand van Kambos met het strand bijna voor de deur. 's Ochtends kun je aanschuiven aan het ontbijt, voor de lunch maak je snel even wat in je appartement en voor het avond eten zijn er voldoende restaurantjes te vinden in het centrum voor een typisch Griekse maaltijd. Wil je meer van dit eiland zien? Huur dan een auto en ontdek het mooie Samos in je eigen tempo, zoals het bergdorpje Marathokampos op ca. 4 km afstand, de grot van Pythagoras of Manolates, het mooiste dorpje van Samos. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Pelagos.

 

Reviews Pelagos

Pelagos heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Pelagos een 7.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Pelagos Kambos, Samos.

TUI Pelagos aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kambos:

  • Fitness,
  • Zwembad

Lekker kleinschalig, Met riant balkon, De familie heet je welkom, Centrum Kambos om de hoek, En zó op het strand, Vanaf hier fijne tripjes maken & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Pelagos Nederlandse reviews
Pelagos beoordelingen
Pelagos ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Pelagos in Kambos