Palmyra

Palmyra Griekenland Nidri

Boek nu Palmyra via TUI vanaf € 536.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Palmyra is gevestigd in Nidri onderdeel van Lefkas. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Welkom bij de appartementen van Palmyra. Binnen een paar stappen sta je op het Perigiali strand met ligbedjes en parasols. Wel zo lekker op dit kiezelstrand. Na een heerlijke stranddag en een lekker diner op de boulevard loop je terug naar Palmyra. Ondertussen kun je nog een wedstrijdje zeilen met de platte kiezels van het strand. Welke steen stuitert de meeste keren op het water? Het is vakantie dus tijd genoeg om te oefenen. Aan het eind van de vakantie ben jij de kampioen! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Lefkas bij Palmyra.

 

Reviews Palmyra

Palmyra heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Palmyra een 8.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Palmyra Nidri, Lefkas.

TUI Palmyra aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Nidri:

  • Bar
  • Zwembad
  • Tuin,

Een uitstekende plek;, Zó op het strand, Of lekker eten op de boulevard, Bootjes kijken in de haven…, Of er zelf één huren, Klaar met ontdekken? Zwemmen! & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Palmyra Nederlandse reviews
Palmyra beoordelingen
Palmyra ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Palmyra in Nidri