Olympia Beach

Olympia Beach Griekenland Kokkari

Boek nu Olympia Beach via TUI.nl vanaf € 672.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Olympia Beach is gevestigd in Kokkari onderdeel van Samos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek op 2022-05-03 . Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur.

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Olympia Beach

 

Reviews Olympia Beach

Olympia Beach heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Olympia Beach een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Olympia Beach Kokkari, Samos.

TUI Olympia Beach aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 7 dagen voor vertrek omboeken*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

 
Wat extra informatie over dit hotel in Kokkari:

  • ,

Hoor het ruisen van de zee, Direct aan het kiezelstrand, In het centrum, Prima hotel op een mooie locatie, Geweldig uitzicht over zee, Griekse gastvrijheid & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter.

Olympia Beach Nederlandse reviews
Olympia Beach beoordelingen
Olympia Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Olympia Beach in Kokkari