Olia Green Residence

Olia Green Residence Griekenland Skopelos-stad

Boek nu Olia Green Residence via TUI vanaf € 589.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Olia Green Residence is gevestigd in Skopelos stad onderdeel van Skopelos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een fantastisch uitzicht op de Egeïsche Zee en moderne kamers. Dat vind je bij Olia Green Residence. Geniet van de rust in dit kleinschalige hotel. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Skopelos bij Olia Green Residence.

 

Reviews Olia Green Residence

Olia Green Residence heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Olia Green Residence een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Olia Green Residence Skopelos stad, Skopelos.

TUI Olia Green Residence aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Skopelos stad:

  • Zwembad,

Nieuw in ons aanbod!, Ontbijten op je eigen balkon, Frisse, moderne kamers, Uitzicht op de Egeïsche Zee, Perfecte uitvalsbasis, Loop naar het centrum & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Olia Green Residence Nederlandse reviews
Olia Green Residence beoordelingen
Olia Green Residence ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Olia Green Residence in Skopelos stad