Niki Studios Seafront

Boek nu Niki Studios Seafront via TUI vanaf € 479.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Niki Studios Seafront is gevestigd in Petra onderdeel van Lesbos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Thuiskomen doe je in deze fijne appartementen in Petra. De eigenaren zorgen voor een warm welkom en je voelt je dus helemaal thuis. Met de ligging direct aan zee, heb je prachtig uitzicht. Je kunt vanuit de jacuzzi op het terras zelfs genieten van de zonsondergang. Ultiem ontspannen dus! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Lesbos bij Niki Studios Seafront.

 

Reviews Niki Studios Seafront

Niki Studios Seafront heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Niki Studios Seafront een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Niki Studios Seafront Petra, Lesbos.

TUI Niki Studios Seafront aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Petra:

  • ,

Warm welkom, Direct aan zee, Kamers met eigen keuken, Bubbelen in de jacuzzi, Ontspannen sfeer, Ervaar het Griekse leven & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Niki Studios Seafront Nederlandse reviews
Niki Studios Seafront beoordelingen
Niki Studios Seafront ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Niki Studios Seafront in Petra