Nereides

Nereides Griekenland Patitiri

Boek nu Nereides via TUI vanaf € 774.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Nereides is gevestigd in Patitiri onderdeel van Alonissos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In een prettige omgeving, omringd door heerlijk geurende pijnbomen vind je dit comfortabele complex. Het restaurant staat bekend om haar uitstekende Griekse keuken. En de meeste ingrediënten van de specialiteiten komen uit eigen tuin. De maaltijden worden bereid door de eigenaresse zelf. Ook de wijn wordt hier zelf geproduceerd. Heerlijk toch? Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Alonissos bij Nereides.

 

Reviews Nereides

Nereides heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Nereides een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Nereides Patitiri, Alonissos.

TUI Nereides aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Patitiri:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Een rustige plek boven Patitiri, Wandelen naar het centrum, Gerund door een gastvrije familie, Echt Grieks eten in de taverna, Alle gerechten uit eigen tuin, Proef de huisgemaakte wijn & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Nereides Nederlandse reviews
Nereides beoordelingen
Nereides ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Nereides in Patitiri