Natura Park Village Hotel & Spa aanbieding

Natura Park Village Hotel & Spa sunweb

Boek nu Natura Park Village Hotel & Spa via Sunweb.nl vanaf € 754.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kos Stad. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Kos. De genoemde aanbieding van € 754.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Natura Park Village Hotel & Spa is een heerlijke plek om te gaan genieten van de Griekse zomer. Het sfeervolle, moderne park bevindt zich op het eiland Kos en ligt naast het kiezelstrand van Psalidi. Vanuit je bungalow heb je prachtig uitzicht op de diepblauwe Egeïsche Zee en de Mediterrane kustlijn. Natura Park Village Hotel & Spa heeft een uitnodigend zwembad waar je lekker in kunt afkoelen. De dagen zijn goed gevuld met heerlijk eten. Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Zo hoef je nergens over na te denken en alleen maar vakantie te vieren!

 

Natura Park Village Hotel & Spa reviews

Natura Park Village Hotel & Spa heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Natura Park Village Hotel & Spa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Natura Park Village Hotel & Spa een 7.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Natura Park Village Hotel & Spa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Kos Stad. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Sfeervol bungalowpark;Heerlijk! Direct aan het strand;Mooi zwembad en apart kinderbad;Genieten van all inclusive

Ligging en adres Natura Park Village Hotel & Spa in Kos Stad

Natura Park Village Hotel & Spa 2024
Natura Park Village Hotel & Spa reviews