Mon Repo Secret Suites – Hotel aanbieding

Mon Repo Secret Suites - Hotel sunweb

Boek nu Mon Repo Secret Suites – Hotel via Sunweb.nl vanaf € 608.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Laganas. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Zakynthos. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 3. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LO.

Wanneer je Mon Repo Secret Suites binnenwandelt, voel je je direct thuis. Niet alleen het warme welkom door de vriendelijke eigenaren zorgt hiervoor maar ook de knusse en gezellige sfeer. Dit zie je ook terug in de netjes ingerichte kamers. Deze zijn voorzien van allerlei comfort en bieden een fijne nachtrust.

Je mag gebruik maken van het zwembad van Suites Mon Repo. Een aanlokkelijke plek wat tijdens warme dagen voor heerlijke verkoeling zorgt. Neem lekker plaats op een bedje onder een parasol en sluit je ogen voor de glinstering van het water. Honger en dorst gekregen? In de bar kun je terecht voor een lekker drankje of snack. Ook is er een leuk groententuintje waar je soms jen eigen tomaten kunt plukken voor in de salade! In de avond is het leuk om nog even naar het centrum te wandelen of om de zon te zien zakken in zee. Je bent er zo!

 

Mon Repo Secret Suites – Hotel reviews

Mon Repo Secret Suites – Hotel heeft sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Mon Repo Secret Suites – Hotel zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Mon Repo Secret Suites – Hotel een 29092 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Mon Repo Secret Suites – Hotel

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Mon Repo Secret Suites – Hotel is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Mon Repo Secret Suites – Hotel in Laganas
Mon Repo Secret Suites – Hotel staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/griekenland/zakynthos, en . 8.4, en .
Mon Repo Secret Suites - Hotel 2023
Mon Repo Secret Suites - Hotel reviews