Missiria

Missiria Griekenland Rethymnon

Boek nu Missiria via TUI vanaf € 494.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Missiria is gevestigd in Rethymnon onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Warm, knus en rustig. Dat zijn deze appartementen in drie woorden. In het door de bougainvilles omgeven zwembad krijg je meteen dat vakantiegevoel. De zomerse temperaturen helpen daar ook zeker aan mee. Relaxen kan je hier heel goed, maar door je nieuwsgierigheid kom je al gauw in actie. Je maakt een strandwandeling of pakt de fiets naar het centrum om souvenirs te shoppen. In je keurig ingerichte appartementen fris je je aan het einde van de dag op voor een lekkere Griekse maaltijd bij een taverne. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Missiria.

 

Reviews Missiria

Missiria heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Missiria een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Missiria Rethymnon, Kreta.

TUI Missiria aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Rethymnon:

  • Restaurant,
  • Zwembad

Bougainvilles om het zwembad, Grieks genieten bij de tavernes, Pak de fiets naar het centrum, Ieder jaar weer thuiskomen, Comfortabele appartementen, Complex in rustig gebied & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Missiria Nederlandse reviews
Missiria beoordelingen
Missiria ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Missiria in Rethymnon