Mika Villas

Mika Villas Griekenland Piskopiano

Boek nu Mika Villas via TUI vanaf € 440.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Mika Villas is gevestigd in Piskopiano onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Rotterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het hotel is een perfecte uitvalsbasis om op avontuur te gaan op. Pak de auto en ga roadtrippen richting het zuiden. Hier valt zoveel te ontdekken. Rond de middag kom je aan in de badplaats waar je op een terras neerstrijkt. Een voor een komen er bordjes met heerlijke gerechten op tafel. Er lijkt geen einde aan te komen. Maar ach, het is vakantie. Net voor zonsondergang ben je weer terug bij. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Mika Villas.

 

Reviews Mika Villas

Mika Villas heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Mika Villas een 7.3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Mika Villas Piskopiano, Kreta.

TUI Mika Villas aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Piskopiano:

  • Bar
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,
  • Roomservice

Hier kom je tot rust, Goed toeven bij het zwembad, Helemaal in Griekse sferen, Dichtbij het dorpje Piskopiano, De service komt uit het hart, Zelf koken of ontdek ’n eetadresje & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 1001-2000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Mika Villas Nederlandse reviews
Mika Villas beoordelingen
Mika Villas ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Rotterdam Mika Villas in Piskopiano