Mary Royal

Mary Royal Griekenland Rethymnon

Boek nu Mary Royal via TUI vanaf € 646.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Mary Royal is gevestigd in Rethymnon onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Verblijf in deze top appartementen. Wat je krijgt is een kamer die helemaal van deze tijd is en een locatie dichtbij het lange populaire strand. En een omgeving vol met restaurants en bars. In de buurt huur je een fiets of een auto om lekker op pad te kunnen gaan. Maar hier blijf je lekker "thuis", poedel je in het zwembad van het zustercomplex en geniet je van de goede zorgen van Kostas. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Mary Royal.

 

Reviews Mary Royal

Mary Royal heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Mary Royal een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Mary Royal Rethymnon, Kreta.

TUI Mary Royal aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Rethymnon:

  • Zwembad,

Appartementen in stijl, Compleet nieuwe kamers, Knus zwembad erbij, Je kan de zee bijna ruiken, Hartelijk ontvangst van Kostas, Fiets naar Rethymnon & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Mary Royal Nederlandse reviews
Mary Royal beoordelingen
Mary Royal ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Mary Royal in Rethymnon