Kokkari Beach Hotel

Kokkari Beach Hotel Griekenland Kokkari

Boek nu Kokkari Beach Hotel via TUI vanaf € 438.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Kokkari Beach Hotel is gevestigd in Kokkari onderdeel van Samos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Wat een heerlijke plek. Via de kustweg gescheiden van het kiezelstrand van Kokkari ligt het knusse Kokkari Beach Hotel. De ongedwongen sfeer en gastvrijheid zorgen voor een instant vakantiegevoel. De fijne kamers en het goede ontbijt maken dit vakantiegevoel helemaal af. Dit hotel brengt letterlijk kleur aan jouw vakantie. Verse vis vindt je in het restaurant Galazio en helemaal zen worden kan in de Tjaj Mahal beach bar. Vanuit dit hotel loop je zo naar de gezellige haven. De witte huizen met blauwe accenten en kleine restaurants geven je een echt dorpsgevoel. Vooral in de avond komt dit dorp tot leven, de geur van de Griekse keuken komt je al snel tegemoet. Ervaar hier het Griekse, goede leven. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Kokkari Beach Hotel.

 

Reviews Kokkari Beach Hotel

Kokkari Beach Hotel heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Kokkari Beach Hotel een 6.9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Kokkari Beach Hotel Kokkari, Samos.

TUI Kokkari Beach Hotel aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Kokkari:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Deur uit, centrum in, En zó op het strand, Kleurrijk en traditioneel hotel, Met een fijn zwembad, Restaurant aan zee, Of een drankje in de Taj Mahal bar & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Kokkari Beach Hotel Nederlandse reviews
Kokkari Beach Hotel beoordelingen
Kokkari Beach Hotel ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Kokkari Beach Hotel in Kokkari