Isola Concept aanbieding

Isola Concept sunweb

Boek nu Isola Concept via Sunweb.nl vanaf € 672.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Tsilivi. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Zakynthos. De genoemde aanbieding van € 672.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 07/05/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Isola Concept is onlangs gerenoveerd en wat ziet het er goed uit! De ligging is ook fijn; vlak bij het levendige Tsilivi en je wandelt binnen 10 minuutjes naar het strand. Dit  moderne en kleinschalige hotel heeft ook heerlijk luxe hotelkamers. Deze zijn voorzien van comfortabele faciliteiten en bieden een mooi uitzicht, ideaal voor een ontspannen verblijf na een dag aan het zwembad of op het strand.

Je geniet van de rustige locatie terwijl je toch dicht bij de levendige activiteiten en voorzieningen van Tsilivi bent. Leuke restaurants en winkels zijn gemakkelijk bereikbaar. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te assisteren bij het plannen van uitstapjes en activiteiten.

 

Isola Concept reviews

Isola Concept heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Isola Concept zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Isola Concept een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Isola Concept

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Griekenland. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Tsilivi. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Onlangs volledig gerenoveerd;Kleinschalig en gezellig hotel;Fijn zwembad omringd door olijfbomen;Elke dag een heerlijk ontbijt

Ligging en adres Isola Concept in Tsilivi

Isola Concept 2024
Isola Concept reviews