Iperion Beach

Iperion Beach Griekenland Rethymnon

Boek nu Iperion Beach via TUI vanaf € 922.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Iperion Beach is gevestigd in Rethymnon onderdeel van Kreta. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Want wat is het heerlijk om wakker te worden en meteen met de voetjes in het warme zand te staan. Het complex ligt helemaal aan het einde van de boulevard, dus lekker rustig. De appartementen zijn stijlvol en alle moderne gemakken zijn aanwezig. Je wandelt door de branding of ontspant bij het zwembad achter het complex. En aan de voorkant drink je een koude mythos terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Puur genieten zo in je tweede thuis aan zee. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Iperion Beach.

 

Reviews Iperion Beach

Iperion Beach heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Iperion Beach een 9.1 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Iperion Beach Rethymnon, Kreta.

TUI Iperion Beach aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Rethymnon:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fietsverhuur,

Voel je gelijk thuis, Met een paar passen op het strand, Rust en comfort gemixt, Ontbijt inclusief zeezicht, Appartementen spic en span, Trek? Bestel een snack & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Iperion Beach Nederlandse reviews
Iperion Beach beoordelingen
Iperion Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Iperion Beach in Rethymnon