Iolkos

Iolkos Griekenland Pigadia

Boek nu Iolkos via TUI vanaf € 446.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit hotel. Iolkos is gevestigd in Pigadia onderdeel van Karpathos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Kun je niet kiezen tussen stad en strand? Hotel Iolkos ligt tussen het havenstadje Pigadia en Pigadia beach in. De nette, maar basic kamers zorgen voor een fijn verblijf. En als je terug bent van een heerlijk dagje strand, plons je zo het zwembad in. Wil je liever actief op pad gaan? Trek dan de wandelschoenen aan, want Karpathos heeft een hoop verborgen ezels paadjes die je dwars door het heuvelachtige landschap brengen. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Iolkos.

 

Reviews Iolkos

Iolkos heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Iolkos een 5.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Iolkos Pigadia, Karpathos.

TUI Iolkos aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Pigadia:

  • Bar,
  • Zwembad

Ontdek Karpathos stad, Perfect gelegen voor wandelaars, Basic, maar nette kamers, Op loopafstand van de boulevard, Griekse gastvrijheid, Rustige ligging & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/hotel.

Iolkos Nederlandse reviews
Iolkos beoordelingen
Iolkos ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Iolkos in Pigadia