Ioanna

Ioanna Griekenland Kokkari

Boek nu Ioanna via TUI vanaf € 374.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Griekenland met TUI in dit appartement. Ioanna is gevestigd in Kokkari onderdeel van Samos. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op zoek naar een klein maar fijn paradijs? Op het Griekse eiland Samos vind je in het dorp Kokkari appartementen Ioanna. De ruimingerichte appartementen geven je vanaf je balkon kijk op de baai van Tsamadou en de Middellandse Zee. De vriendelijke familie heeft ook een uitstekende taverna waar je voor een lunch aanschuift. Ioanna ligt op steenworp afstand van het strand.Gooi hier je handdoek uit en laat je stranddag maar beginnen. ’s Avonds is er in het centrum van Kokkari genoeg te proeven. Om de dag af te sluiten met een glas wijn op je eigen balkon. Proost! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Ioanna.

 

Reviews Ioanna

Ioanna heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Ioanna een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Ioanna Kokkari, Samos.

TUI Ioanna aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kokkari:

  • Restaurant,

Prijstopper, Lekker kleinschalig, Prachtig uitzicht vanaf balkon, Vangst van de dag op je bord, Aan de baai van Tsamadou, Wandelen naar Kokkari & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Griekenland/appartement.

Ioanna Nederlandse reviews
Ioanna beoordelingen
Ioanna ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Ioanna in Kokkari